ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

"Левски" стана за резил, отпадайки рано-рано от Лига Европа, след което логично настъпиха промените на "Герена". Първата от тях вече е факт - треньорът Николай Митов е освободен. Очакваната новина съобщи Наско Сираков пред БЛИЦ. 

Началникът обаче няма да спира дотук. Източниците ни споделиха, че от "Герена" ще бъдат разкарани голяма част от футболистите, които през последните месеци тотално разочароваха с изявите си, достатъчно опетниха фланелката на "Левски" и не показа, че имат място в един от родните грандове.

Още с идването си на "Герена" Сираков даде началото на чистката, махайки Рене Михелич, Роман Прохазка, Ромен Ели, Йордан Милиев и Милен Василев. Също така беше разкаран и трениралият дълго време с отбора Атанас Курдов, който обаче така и не си заслужи договор. Очевидно Сираков изобщо не търпи тези, които се скатават в тренировките и мислят повече за нощен живот. Сега началникът е сложил на дръвника нападателите Базил Де Карвальо и Жоао Силва. Източниците на БЛИЦ коментираха, че тъмнокожият голмайстор вече е изиграл последния си мач за "сините" и много скоро ще бъде разкаран. Ръководството на "Левски" ще пробва да го продаде, като дори на "Герена" са склонни да го пуснат срещу минимална сума.

Сираков смятал, че Де Карвальо вече е изчерпан за "Левски" и с нищо не може да помогне на отбора в гоненето на шампионска титла и Купа на България в сезона, в който клубът чества своята 100-годишнина.

Началникът също така бил убеден, че и Владимир Гаджев вече играе без желание за родния си отбор и е крайно време да продължи кариерата си зад граница. Клубното ръководство вече натиска халфа да приеме някоя от отправените му оферти и по този начин в касата да постъпят някакви пари. Сираков умува също така дали да не разкара и някой измежду Пламен Димов, Димитър Везалов и Орлин Старокин, които определял като ментета.

След като "сините" се разделят с поне двама-трима футболисти, ще се наложи на пожар да бъдат привличани още попълнения, освен взетите това лято Рамон Лопес, Кевин Бру и Цветан Генков.

БЛИЦ разбра, че "Левски" ще направи пореден опит да вземе национала Георги Терзиев от Черноморец, който би свършил работа в защита. Ще се търси и човек за халфовата линия, тъй като и Станислав Ангелов няма бъдеще на "Герена".