„Левски” ще започне същинската част от своята селекция от четвъртък. Георги Иванов и Стойчо Стоев вече ще могат да водят нови футболисти, след като Тодор Батков сдаде властта. Спортният директор и треньорът ще получат финансова инжекция за трансфери след смяната на властта, което значително ще ги улесни, научи БЛИЦ.

Новият благодетел на „сините”, представляван от Иво Тонев, ще проведе среща с Гонзо, на която ще се запознае с нужните за селекция средства, които да запълнят множеството дупки в тима и Стойчо Стоев да изгради боеспособен отбор. Специалистът и Иванов вече са набелязали играчи, като основен приоритет е централен нападател. „Сините” следят ситуацията с двама тъмнокожи тарани от Холандия. Именно Ниската земя е мястото, от където „Левски” ще привлече голяма част от новите футболисти.

На Стоев и Гонзо са предложени около 15 футболисти от Холандия, като се очаква поне четирима да акостират на „Георги Аспарухов”. Очаква се и трима български играчи да пристигнат на лагера на „Левски” в Самоков до края на седмицата или началото на другата.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015