Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е доволен от представянето на "червените" през есента, заявявайки, че единствено Лудогорец е успял да надиграе тима му. Легендата коментира и ситуацията с освободените футболисти днес, след като първо БЛИЦ съобщи кои играчи си тръгват от "Армията".

„Нека да не избързваме много. Все пак има юридически неща, които трябва да се свършат преди да обявим имената. Вие сте ги разбрали, написали сте ги, така че нека не ги повтарям. Просто не успяха да се адаптират в ЦСКА. Някои имаха проблясъци. Някак си не върви аз да ви обяснявам защо са освободени и да коментирам техните качества. Не е коректно. Това е мое решение и нека не го коментираме повече. Нека не коментираме имена. Каквото ще става – ще става. До 4-ти много неща ще се променят за добро на ЦСКА. Всичко е възможно“, каза Младенов по време на коледното парти на „червените“.

„Годината не е само спасяваща, а и оздравителна за ЦСКА. Продължавам да стоя твърдо на това мнение. Клубът наистина трябва да оздравее във всяко едно отношение. Ако другите клубове имат всичко, то ние нямаме нищо. От пепелта се издигнахме. Това ми е достатъчно", отсече легендата.

"Всеки ден излизат някакви неща, с които трябва да се справяме по най-бърз и категоричен начин. Говорим като задължения, авторитет, имидж и всичко, което трябва да се върне. Трябва да го направим по най-добрия начин. Радвам се за това, което постигнахме като селекция, като стил и отбор. За краткото време успяхме да направим така, да бъдем най-успешният отбор след Лудогорец. Няма друг отбор, освен Лудогорец, който да ни е надиграл. Няма такъв, надиграхме всички останали отбори. Не успяхме да победим във всички мачове, но като игра надделявахме над всички“, категоричен бе Младенов.