Бизнесменът и един от двамата основни лидери на "ЦСКА Завинаги" Стойне Манолов заяви, че е твърдо против "червените" да играят в "А" окръжна група.

"Твърдо против подобен вариант съм! Това за мен не е спасение, това е пропадане за ЦСКА! Щом така и така се стигна до вариант за създаване на чисто ново дружество, защо и кой решава то да стартира от "А" окръжна група? Няколкото фенове присъствали на срещата не са милионите привърженици на ЦСКА! Те няма как от свое име да вземат решение, те могат да изкажат мнение, но не и да вземат решение от подобен ранг", заяви Стойне Манолов пред "Гонг".

"Спасението не значи да се започне от А окръжна, а да се потърси по-сериозен вариант. Няколко пропилени години могат да значат много – обезличаване на ЦСКА, също така липсата на каквито и да е малки и нови подръжници на нашия тим. Как те ще харесат отбор, който играе по селските игрища? Ние искаме ЦСКА да играе срещу "Левски", срещу Лудогорец, Славия, другите в елита, да опита да извоюва право отново да играе в Европа. Но сега, а не да се надяваме евентуално това да се случи след 4-5 години. И пак заявявам, нужно е да се чуе гласа на цялата червена футболна общност, а не само на няколко човека, последвани от една-две декларации” – заяви още Стойне Манолов.

АНКЕТА НА БЛИЦ: Кой ЦСКА предпочитате: С Божков в „А“ окръжна или с Ганчев в „А“ група?