Бившият старши треньор на "Левски" Велислав Вуцов коментира ситуацията в клуба. "Сините" регистрираха най-срамното си класиране в историята на "А" група. Именно заради това ексцентричният специалист заяви, че е трябвало целият спортно-технически щаб в клуба да си депозира оставките пред собственика Тодор Батков.

"Логично "Левски" стигна дотук. Щом се върви по един неверен път, а се говорят само небивалици, рано или късно резултатите идват и ти не можеш да избягаш от тях. Всички трябваше да си дадат оставките от спортно-техническия щаб. До един! Още днес! Въпреки че съм във футбола, не знам кой кой е в "Левски". Аз твърдя, че Тодор Батков не е виновен за това, което се случва на "Герена", заяви Вуцов в предаването Sport7.

Той говори и за мача, който породи много коментари и съмнения в последните два дни между "Ботев" (Пловдив) и ЦСКА, завършил 2:0.
"Според мен "Ботев" победи с много хъс и напълно заслужено. ЦСКА игра в тази среща така, както в предните две - с Локомотив (София) и с Берое. Всеки може да има съмнения. В този мач от ЦСКА имаше играчи, тъмнокожите, леко се разхождаха, но съм далеч от мисълта, че са го направили нарочно", подчерта Вуцов.