Колкото по-малко става времето до мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко, толкова повече се увеличава психовойната между двата щаба. Новата атака отново дойде от лагера на украинеца. Кубрат Пулев и екипът му получили информация вчера, че Владимир има контузия в дясната ръка. Мълвата била за обърната китка по време на тренировка. Както е известно, Кличко се е изолирал от света в затънтеното австрийско селце Гоинг, намиращо се на 8,5 км северозападно от Кицбюел. Именно там тече подготовката му заедно с четирима спаринг партньори.

Щабът на Кобрата обаче не се е вързал на лъжливата информация, а по-скоро я приел с усмивка, пише "Меридиан мач". "Както Кличко следи как тече моята подготовка, така и ние следим него. Нека да не се прави на умряла лисица, защото всичко се знае", коментира Кубрат Пулев.

Това е втора психоатака от страна на Кличко за последните дни. В края на миналата седмица се оказа, че на мача в "О2 Арена" в Хамбург няма да има нито един акредитиран български журналист. Изключение прави само родната телевизия, която е купила правата за излъчване на битката на годината.