Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко заяви, че има да казва нещо важно на българина Кубрат Пулев, срещу когото ще се изправи в събота. Двамата излизат на ринга в Хамбург, а украинецът за пореден път заяви, че Кобрата си търси оправдания.

Както е известно, българският боксьор не се яви на пресконференцията, а след това се оплака от малките ръкавици, които са му дадени от щаба на Кличко, както и от отказа за пореден път на украинеца да се подложи на допинг тест.

"Кубрат Пулев се оплаква? Няма да коментирам какво е казал, защото той го използва като оправдание. Дейвид Хей правеше същото и той очевидно върви по стъпките му. Така беше с онази пчела, която ухапала Хей. Така че въпросите за допинга, за неявяването на пресконференцията и проблемът с ръкавиците са само част от тези оправдания. Въпреки всичко аз уважавам Пулев и смятам, че той заслужава да е тук. Не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно", заяви Кличко пред Нова телевизия.

Големият сблъсък с БЛИЦ: Кличко срещу Пулев