ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, публикува емоционален пост във "Фейсбук" във връзка с дарителската сметка към НАП, която "сините" откриха вчера. По нея феновете могат да подпомогнат любимия си клуб за изплащането на натрупаните задължения. Те вече са около 11,5 милиона лева, което Ивайло Ивков съобщи вчера. На прескоференцията си изпълнителният директор на Левски призна за сериозните различия с висшето ръководство, визирайки Сираков.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Така синът на Кирил Ивков потвърди новината на БЛИЦ, че двамата с Наско не могат да мелят заедно брашно. Иво Ивков дори обясни, че е готов да напусне клуба, а анонсираното от Сираков споразумение с НАП определи като "унизително".

Публикацията на Илиана Раева: 

"Вижте тази фактура! Левскар дава пари за спасяването на любимия му Левски и се отказва от ремонт. 
Поклон пред тази любов!
Някога, когато отнемат на Левски стадиона в центъра на София и ни пращат на "Герена", Левскарите сами построяват днешния стадион “Георги Аспарухов”, само със собствени средства и със собствените си ръце.
Днес Левски отново трябва да бъде спасен и внуците, и правнуците на онези Велики Левскари отново доказват, че Левски е “осъден” да бъде ВЕЧЕН!
Левскарите днес се борят за своята Светиня!
Всеки отделя от залъка си, за да даде своя принос за Спасението.
ЛЕВСКАР - това е ТИТЛА!

Ето банковата сметка, по която можете да превеждате средствата:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN   BG81FINV91501017360470
BIC      FINVBGSF
ПФК ЛЕВСКИ АД

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023