Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешния двубой срещу Лудогорец в Група „В“ на Шампионската лига. Двубоят на „Сантяго Бернабеу“ е от 21:45 часа и ще бъде ръководен от Клеман Тюрпен (Франция).
 
„Лудогорец ще иска да с представи добре утре, вероятно ще искат точка или точки. Те ще търсят своите шансове за класиране в Лига Европа. Отборът играе много бързо в предни позиции“, заяви Анчелоти.
 
„Нямам притеснения за вратарския пост. При възможност давам шанс за изява на Кейлор Навас. Той работи много добре, сериозен е и заслужава шансове“, допълни италианецът.
 
„До участието ни на Световното клубно първенство ни остават още два мача, така че мислим за тях. Разбира се, това първенство не ни е излизало от главите. Спечелихме Шампионската лига, а ако спечелим и този турнир ще изпратим една страхотна година. Ще се радвам, ако стане“, коментира треньорът на Реал (Мадрид).
 
„Роналдо е фантастичен. И друг път съм коментирал, че той е много амбициозен. Винаги иска да печели за себе си, за клуба, за съотборниците си и за феновете. Той и Рамос винаги искат да са на топ ниво“, обяви Карло Анчелоти.
 
„Кедира има проблеми от удар в главата. Това не е нещо безопасно. Тази седмица изобщо няма тренира. Кедира няма много късмет в последно време. Контузи се на мач на националния отбор, сега пак има проблем. Хамес също е контузен. Направихме изследвания, които показаха, че има травма на прасеца. Не е много сериозна и можеда се оправи за финала на Световното клубно първенство. Модрич ще е готов за следващата година“, допълни италианският специалист
 
„Роналдо е в много добро състояние. Утре ще видим кои ще играят. Тренировките ни са доста кратки, защото програмата е сгъстена. Ще извадим подготвен състав“, завърши Анчелоти.
 
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!