Вторият вратар на Реал (Мадрид) Кейлор Навас ще замени Икер Касияс срещу Лудогорец в последния мач от Група "B" на Шампионската лига. Двубоят е от 21:45 часа на "Сантяго Бернабеу".

"Не мисля, че има ясен регламент за ротациите на вратата. Утре ще играе Кейлор, в друг мач ще е Икер. Искам да дам няколко мача на Кейлор Навас, за да остане мотивиран", заяви Карло Анчелоти на официалната пресконференция днес. На брифинга до наставника беше Навас, който е вратар на националния отбор на Коста Рика.

"Всеки мач е най-важният мач. Утре няма да подаряваме нищо. Уважаваме Лудогорец, който идва за победа, но ние ще се опитаме да вземем нова победа", коментира Навас.

"Работя здраво, старая се да подхождам професионално и да използвам своите шансове. Готов съм при всяка възможност. Чужденците знаем, че трябва да се раздаваме за своите привърженици. Подхождаме много сериозно, както го правим във всеки мач. Ще бъдем на 100 процента и много сериозни. Знаем, че мачът утре ще е сложен, защото те искат да продължат напред в Лига Европа. Срещу нас ще има отбор, който също като нас, ще иска да победи и да продължи", добави Кейлор Навас.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!