Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше до Георги Дерменджиев на пресконференцията преди мача с Ливърпул от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят е утре от 21:45 часа на "Васил Левски". "Настроението при нас настроението е добро и ще продължи да е такова. Мачът с ЦСКА е в миналото. Не искам да се връщам на него. Много се изприказва преди и след този мач. Не мога да отговарям за всички, но съм сигурен, че никой не се е пазил за Ливърпул. Утре излизаме за победа. Друго не ни устройва", каза Дяков.

"Но както и да завърши срещата, искаме хората да са доволни - както тези на стадиона, така и тези пред телевизорите. Мачът ще е доста различен в сравнение с този в Англия (б.р. - Ливърпул загуби с 1:2). Надявам се да играем добре както на "Анфилд" и да спечелим точки. Всеки един футболист мечтае за мачове като утрешния. Чакаме с нетърпение да играем с подобни големи отбори. Ливърпул е голям и стойностен отбор, уважаваме ги, но със сигурност не изпитваме страх", добави националът.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа