Лудогорец се изправя в 21:45 часа срещу Реал (Мадрид) в очакваната с огромен интерес среща от Група "B" на Шампионската лига. Един от футболистите на разградчани отдавна призна, че симпатизира на "белия балет". Защитникът Георги Терзиев много искаше да се падне в една група с Реал (Мадрид) и мечтата му се сбъдна. Още един от колегите му призна, че симпатизира на десеткратния европейски клубен шампион - Даниел Абало.

БЛИЦ разбра кои други играчи на Лудогорец са фенове на Реал (Мадрид). Върл привърженик на "Кралете" е и най-новият любимец на привържениците на разградчани - Козмин Моци. При това положение любопитното е, че именно румънецът и другият симпатизиращ на "белия балет" - Георги Терзиев, ще имат изключително тежката задача да спират звездите на световния футбол Кристиано Роналдо и Гарет Бейл.

Oт състава на Лудогорец има и други, които в мачовете, различни от днешния, стискат палци за Реал (Мадрид). Фенове на "белия балет" са още Жуниор Кайсара и Йордан Минев. Подкрепящите Барселона пък са по-малко - Марселиньо, Вандерсон, Христо Златински и Александър Барт.

За очаквания с огромен интерес мач с Реал (Мадрид) симпатизиращите на испанския колос забравят за пристрастията си и със сигурност ще се раздават до краен предел за екипа на Лудогорец и българската чест.

БЛИЦ TV: Викове по Роналдо и Бейл
БЛИЦ TV: Народът иска, "кралете" не дават!
БЛИЦ TV: Ексклузивни кадри от пристигането на Реал (Мадрид) 
БЛИЦ TV+СНИМКИ: Симпатична баба цъфна при Реал на "Васил Левски"
--------------------------

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите
 ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите
 ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа