Всеки букмейкър търси нови и най-различни възможности за привличането на клиенти, както и създаването на лоялна потребителска група. След като тази развлекателна индустрия е пряко зависима изцяло от клиентите, можем да бъдем категорични, че добрите практики и професионалното отношение, са повече от задължителни. Експертите често признават, че професионализма в тази индустрия може да се използва като добър пример за всеки друг бизнес. Политиката на операторите се промени значително и освен правенето на спортни залози, повечето брандове предлагат и функции, с които да редуцират риска, самите пазари също претърпяха промени и то в полза на самия играч.

Една особено приятна практика, която ще открием в платформата на Палмс Бет е възможността за безплатни игри. Какво представляват те и защо привличат спортните фенове? В сайта ще открием секция, която ни подсказва, че именно тук не се изискват депозити, а само познанията на запалянковците. Към този момент ще открием две интересни предложения. Първото е игра за точен резултат, в което всеки фен открива специално дерби, избрано екипа. Може да има само един победител в играта и букмейкърът ще гледа онзи запалянко, който е дал първи най-точния резултат.

Наградата е бонус от 50 лв., който може да се използва за подсилване на спортните прогнози или за безплатен залог. Точният резултат е игра, в която всеки почитател може да участва по веднъж за избрано дерби. Трябва да обърнем внимание и на по-сериозното предизвикателство, което операторът предлага - играта "Survivor". Можем да открием съвети и повече подробности за всички предложения и функции в Palms Bet и да се запознаем с другите възможности на оператора. Какво обаче трябва да знаем за "Survivor". Отново условията на игра са да имаме регистрация в платформата, както и да сме направили поне един спортен залог в рамките на месеца. С изпълнението на това условие, всеки играч може да се включи в безплатната игра, която по примера на риалити шоуто, може да има само един победител.

Всеки играч получава възможност да избере едно спортно дерби, в което да избере победител. Точната прогноза дава една точка на играчът, а победител ще е този, който първи събере десет точки. Тук идва и по-забавната част от играта, при грешна прогноза, точките автоматично се нулират. Освен това не винаги можем да видим популярни дербита, които ще ни позволяват да направим лесна прогноза. Всеки ден има ново предложение, а играчът трябва да направи следващата в рамките на 5 дена. В противен случай точките отново се нулират. С по-сериозни правила, можем да забележим и наличието на по-сериозен бонус.

Тук играчите ще се състезават за 500 лв. Възможно е по време на играта да има повече от един победител. В такъв случай операторът гледа времето и дава наградата на онзи, който първи е направил печелившата прогноза. Така всички условия се спазват и победителят е само един. Безплатните игри са добра опция за всеки почитател, който иска да се забавлява, в това отношение можем да видим, че условието е изпълнено, освен това аудиторията се бори за нещо повече, освен паричната награда - спортен престиж, който можем да видим на таблото с останалите експерти. Операторът често предлага и други интересни безплатни игри, следователно можем да очакваме и други предложения в бъдеще.