Футболистите на България и Англия преди евроквалификацията тази вечер. На пръв поглед те се различават по всичко – класа, отбори, пари, но има една основна прилика – всички те не могат да устоят на сексапилни жени и да стоят далеч от сексскандалите.

Таблоидите на Острова не спират да раздухват креватните истории на известните играчи и едва ли има футболен фен, който да не е чел и слушал за изневерите им. Изневери, който се оказват пагубни за националния отбор, но същото е положението и в България.

В двете страни има по една история с баджанаци, която води до много конфликти в отбора и около него.

Vanessa_Perroncelblog.jpgЗа Англия това е връзката на капитана Джон Тери с приятелката на бившия му съотборник в Челси Уейн Бридж. Тя бе раздухана преди година. Тери, женен с две деца не се посвенил да легне с годеницата на своя приятел и то не веднъж. Ябълката на раздора Ванеса Перонцел, майка на сина на Бридж дори забременяла от Джон и направила аборт по негова молба.

Резултатът от разкритията накара Уейн да се откаже от националния отбор в тежък момент. В това време Ашли Коул бе със счупен крак и се наложи селекционерът Фабио Капело да привиква трета и четвърта опция за отбора.

Имиджът на Тери, и без това не особено положителен заради друг скандали, бе сериозно разклатен. Той се прости с капитанската лента в националния тим (а след това му я върнаха) и се превърна в копие на Тайгър Уудс, тъй като бяха разкрити още 12 негови изневери. За самия играч всичко свърши добре, като след кратка раздяла последвана от романтична почивка в Дубай съпругата му Тони му прости и се върна при него.

И докато Уейн Бридж не е чак толкова важна фигура, сексскандал лиши България от една от големите ни звезди. След отказването на Димитър Бербатов бе съвсем логично атаката на тима ни да бъде водена от Валери Божинов.

Защо обаче един от най-големите таланти в родния футбол не е в отбора? Донякъде това може да се обясни с контузиите му и фактът, че не играе редовно, но кога това е било спънка за треньорите на националния ни тим.

Основната причина е личната му вражда с вратаря Николай Михайлов – син на президента на ____________.jpgБФС  Борислав Михайлов. Двамата са в студена война, след като си размениха жените. Не е ясно кой първи е бръкнал в чуждото гърне, но резултатът е негативен за националния ни тим. В момента Божинов и сексапилната му половинката Николета Лозанова чакат бебе, а Ники гледа сина на Валери от певицата Алисия.

Двамата можеше да стигнат до конфликт, ако половинките им не го предизвикваха. Двете не спират да се обиждат през медиите и да пускат иронични коментари една за друга в социалната мрежа. Новата мода между тях е да показват коя е по-по-най, от което напрежението между Валери и Ники се нагнети и тимът ни остана без най-класния си нападател.

Повече за сексскандалите в националния отбор на Англия тук