Половин София е гневна на столичната "Топлофикация", която от вторник вечерта насам повтаря, че топлоподаването ще бъде възстановено до 48 часа навсякъде. Оттогава досега този срок се повтаря няколко пъти, а сега новото е, че аварията, ако бъде отстранена, топло ще има в петък вечерта, пише vesti.bg. 
В момента на студено и без топла вода са в „Младост”-1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница”, „Малинова долина”. От "Гео Милев" също се оплакват. 

Проблемите започнаха в неделя, а от дружеството обясниха, че причината е токов удар, но от ЧЕЗ казаха, че не знаят. 
Вчера вечерта и през нощта било възстановено топлоподаването към "Люлин" и "Надежда", макар че от "Люлин" има сигнали, че това не е вярно.

Мрежата обаче не се стопли от уверенията на дружеството и народното творчество потече: 
- "Кажи ми нещо мръсно".
- "Топлофикация". 
Аналогията е с водния режим от 90-те, откогато е и лафът "От София ли си или така си миришеш". Мрежата отправя поздрав и до сценаристите на "Топлофикация". Ръсел Кроу вече играе в "Радиатор".

Ето как изглежда и една обикновена кухня в кварталите без топло: 
Хората се чудят и каква компенсация да поискат - душ гел, парфюм или духалка. От дружеството щели да приспаднат от сметките дните без толоподаване: 


В някои квартали са открили топлата вода, ние още я търсим, продължават шегите:Какво е общото между тероризма и общинското дружество? Ето и отговора: