Софиянец къса вече втора гума заради дупка на улица в София. Шофьорът е подал сигнал до отговорните институции и се надява на адекватна реакция. Споделя, че не търсил обезщетение от общината за причинените материални щети, тъй като не намира смисъл в това, пише Глас нюз бг.

Заснел е опасната дупка, почти наподобяваща очертанията на картата на страната ни, която се намира на ул. „Професор Христо Данов“ (до общежитието на унсс) - кв. „Студентски град“.

„Късам вече 2-ра гума по борда + 1 балон заради дупката. Трите гуми не съм си ги търсил от общината, няма смисъл занимавката с кат и тн.

Моля, да се задействат отговорните институции, защото не мисля че съм първия, нито ще съм последен потърпевш от тази импровизация на басейн в средата на улицата,“ пише в социалната мрежа той.

„Не си спомням толкова много дупки, неравности, изскочили шахти да е имало. Като цяло по повечето вътрешни улици прилича повече на каране в планинска местност, отколкото на градски път. За секунда, ако пропуснеш нещо, гориш,“ коментира друг жител.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук