Секс тормозът е станал през 1985 година, казва предполагаемата жертва Анна Хънтър. Тогава тя е работила като асистент-продуцент на снимките на филма „Смъртта на продавача“.
Известният холивудски актьор Дъстин Хофман е обвинен в сексуален тормоз на 17-годишно момиче. Това пише Hollywood Reporter.

Тормозът е станал през 1985 година, твърди жертвата Анна Хънтър. Тогава тя е работила като асистент-продуцент на снимачната площадка на филма „Смъртта на продавача“. По думите на Хънтър, по време на снимките Хофман ѝ е обръщал специално внимание, открито е говорил с нея за секс и е правил опити да я хване за дупето. 

 Anna Graham Hunter says the Hollywood megastar grabbed her bum and made lewd remarks to her in 1985
Анна Хънтър

Хофман отрича обвиненията, но предварително се извини на момичето и подчерта, че уважава правата на жените. Актьорът добави, че в момента е силно притеснен, че момичето може да е изпитало неприятни емоции заради действията му.

„Епидемията“ от обвинения в сексуален тормоз в Холивуд набра обороти в последните месеци. Първоначално скандалът засегна продуцента Харви Уайнстийн – десетки жени го обвиниха в тормоз. По-късно актьорът Антъни Реп обвини Кевин Спейси. В резултат снимките на сериала „Къща от карти“ бяха замразени заради скандала.  

Превод и редакция: БЛИЦ