Маделин Зима стартира своята филмова кариера, когато е едва двегодишна. Зима, която днес е на 32 г. е участвала в десетки филми, но голямата слава за нея идва благодарение на блестящото й участие в сериала "Гувернантката" в ролята на малката Грейс Шефилд.

Тя участва в сериите от началото до края на поредицата, която се излъчва между 1993-1999 г. Зима е родена в Кънектикът, но има полски корени по майчина линия. Интересен факт е, че Маделин има и две сестри, които са също актриси.

Първите крачки на Маделин в света на шоубизнеса са предимно в реклами и детски предавания. Големият успех идва с "Гувернантката", но този период от живота и кариерата на Зима не е край на артистичните й изяви.

След като любимата семейна поредица приключва през 1999 г., Зима продължава да търси и участва в различни телевизионни продукции.

През 2007 г. Маделин изгрява на малкия екран заедно с Дейвид Духовни в сериала "Секс до дупка", където играе съблазнителна 16-годишна девойка. 
32-годишната актриса участва и в сериал като "Герои".

Освен на малкия екран, Зима има не малко роли и в по-сериозни кино продукции - "Историята на Пепеляшка", Breaking the Girls, "Изгубено от много време" и др.
През 2017 г. Маделин се присъедини към новата версия на драматичния сериал "Туин Пийкс", където участва с малка роля в два епизода.