Amazon твърдо застава зад позицията си да стане конкурент на Netflix. И за да постигне това, ще трябва да плати солена сума на Робърт Де Ниро за участие в нов криминален сериал. Според Business Insider, цитиран от avtora.com, звездата ще получи по $850 000 на епизод, а целият бюджет на 16-те епизода е от впечатляващите $160 млн.
Тази сума поставя Де Ниро на стълбицата на най-високоплатените телевизионни актьори, като над него са единствено звездите от The Big Bang Theory (Теория за Големия взрив), които вземат по $1 млн.

За сравнение – най-високоплатеният актьор в мрежата на Amazon в момента е Джефри Тамбор от Transparent, който взема скромните $275 000 на епизод. 

Робърт Де Ниро е поредният голям кино актьор, който ще играе на малкия екран. В последно време видяхме звезди като Матю Макконъхи, Рейчъл Макадамс, Уди Харелсън, Мартин Фрийман и др., които се отдадоха на телевизията в някаква степен. 

В сериала на Amazon Де Ниро ще си партнира с Джулиан Мур, а режисьор ще бъде Дейвид О. Ръсел, с когото работиха заедно по Silver Linings Playbook (Наръчник на оптимиста).