Състареният външен вид на холивудския актьор Том Круз разстрои поклонниците му, съобщава "Дейли Мейл".

59-годишната звезда е заснет на летище в Кеймбридж, Великобритания, където се учи да управлява военен изтребител в подготовка за филма "Мисията невъзможна 8".

На публикуваните кадри се вижда как актьорът е напълнял,а по лицето му са се появили бръчки. Фотографите са го запечатали с дънки, черен дълъг ръкав и кожени ботуши в тон с облеклото.Потребителите в мрежата са обърнали внимание на външния вид на Круз и са започнали да обсъждат промените в коментарите под публикуваните снимки.
 "Лицето му наистина не е в най-добрата форма", "Стар е за такива филми", "Дядо Круз, който иска да изглежда млад", "Имам чувството, че е на лекарства", "На колко години е", "В пълен шок съм", коментират фенове.Това не е първият случай, в който Том Круз е критикуван в социалните мрежи. Потребителите на мрежата оцениха по подобен начин появата му по време на бейзболен мач от Националната лига в Сан Франциско. Тогава Круз бе заснет на трибуната със синьо яке и дънки. Снимките показват видимо оредялата коса на филмовата звезда.

Превод и редакция: БЛИЦ