Кристин Барнет и бившият й съпруг Майкъл Барнет са обвинени, че през 2013 година са се преместили в Канада, оставяйки осиновената си дъщеря сама в къщата им в Индиана, САЩ. 

Родителите, обаче, твърдят, че ситуацията е била много по-различна и описват история като от хорър филм."Тя рисуваше и казваше, че иска да убие членовете на семейството ни, да увие труповете им в одеяло и да ги складира на задния двор", спомня си майката. 

Кристин Барнет твърди, че когато взели Наталия при себе си, мислели, че е просто мило момиченце, но по-късно установили с ужас, че на практика са осиновили възрастен психопат.

По думите на майката Наталия не била на 9 години, както мислели, а всъщност на 22. 

Когато попаднала в семейството, тя започнала да опитва да го разрушава отвътре, при това по доста радикален начин, съобщава Daily Star.

"Тя стоеше права над хората посред нощ, докато спяха, често отварях очи и я виждах надвесена над мен, след това просто не можехме да заспим.
Наложи се да скрием от нея всички остри предмети", разказва Кристин.

Но с това ужасите не свършвали:"Видях я как добавяше в кафето ми някакъв химикал, като белина. Попитах я какво прави, а тя директно ми заяви - опитвам се да те отровя. Сега медиите ме описват като жена, зарязала детето си, но разберете, тук не става въпрос за дете, а за съвсем възрастен индивид."

Кристин разкрива, че постепенно започнали да се съмняват във възрастта на Наталия. 
"Тя имаше менструация, зъби на възрастен човек, няма как да е на девет. Не пастеше, но дори и децата - джуджета растат. Лекарите потвърдиха, че страда от тежко психологическо заболяване, което засяга само възрастните", твърди майката. 

Историята, която разказва Кристин е наистина достойна за филм на ужасите. Доколко тя е правдива, ще се разбере, когато полицията в САЩ се произнесе. 

Превод БЛИЦ