18-годишно момиче е забременяло, след като е било изнасилено в нощта на Нова година в Кьолн. Тя е една от над 1200-та жени, оплакали се от сексуални посегателства, извършени от имигранти в германския град, които първоначално местната полиция се опита да потули, съобщава „Дейли Мейл”.
При безредиците в града девойката била изблъскана сред група мъже, които я свалили на земята. Тя била изнасилена заедно с друго момиче.
 
Двете са сред първите жертви на развилнелите се имигранти, които превърнаха новогодишната нощ в Кьолн в истински кошмар. Както БЛИЦ съобщи, в серия атаки, вероятно организирани чрез социалните мрежи, стотици млади мъже нападаха празнуващи на площада пред гарата, удряли ги, опипвали ги и им задигали лични вещи. Стотици са оплакванията нападнати жени, които са били изнасилени или сексуално малтретирани.
 
Десетки свидетели са били разпитани в последната серия разследвания по случая, съобщи Фаруке Маар, която е мениджър на Проект за момичетата в Кьолн. Именно тя разкрива за случая с тийнейджърката, изнасилена и забременяла пред централната гара в града.
 
„Тя е била разделена от приятелките й и е била блъскана от един мъж към друг. Накрая била захвърлена на земята и изнасилена. Тя ми каза, че на метри от нея друго момиче, лежащо на земята, също е било изнасилено. Тя се опитала да даде сигнал на другото момиче да си затвори очите, но тогава мъжът грабнал главата й и я накарал да гледа към него”, разказва Маар.
 
Кошмарът свършил, едва кога полицай издърпал мъжа, а тя избягала паникчески към вкъщи. От срам тя решила да не съобщава за изнасилването в полицията и никога повече не повдигнала въпроса. Но отишла в болница.
 
Там станало ясно, че 18-годишното момиче е бременно и бил извършен аборт.

Превод и редакция: БЛИЦ