Студентка от Университета в Южна Флорида сподели в социалните мрежи ужасяващи снимки, на които се вижда как тя е обезобразена от бой. За извършител на престъплението си тя посочи гаджето си, който е милионер, съобщава „Дейли Мейл”.
 
22-годишната Мелиса Генц твърди, че Ерик Брец я удрял, ритал и влачил из апартамента си, защото бил разгневен от нейна снимка в Инстаграм, на която показвала твърде много от гърдите си.
 
Според обвинението, 25-годишният мъж първо започнал да ѝ крещи и да я обижда, а след това стигнал и до насилие. Това се случило в ранните часове на 23 септември. Той бил арестуван след бруталния побой.
 
Агресията на младия мъж експлодирала, след като той взел хапчета срещу безсъние и ги преглътнал с 4 бири и почти цяла бутилка вино. Блондинката разказала пред униформените, че се опитала да го удари, след което той я хвърлил на пода, ритал я в лицето и се опитал да я задуши, увивайки крака около гърлото ѝ.
 
На снимките, които Генц публикува в Инстаграм, се вижда кичур коса, която приятелят ѝ отскубнал от нея, както и ужасните синини и рани по лицето ѝ. Има и голяма порезна рана на челото, която получила от удар с бутилка преди да успее да избяга в банята. Той разбил вратата и тя не успяла да се обади в полицията, но била спасена от портиер, който викнал ченгетата.
 
Брец е син на собственика на една от най-големите вериги супермаркети в Бразилия. Той участва в състезания по мотокрос от 15-годишна възраст. Той отрича всички обвинения. Освободен е срещу гаранция от 60 000 долара.
 Превод и редакция: БЛИЦ