В Тернополска област в Украйна милиционери задържаха свой колега, който се оказал незаконен порнорежисьор. Предприемчивият служител на реда снимал порнографски филми с радара, с който се измерва скоростта.
Скандалният арест е извършен в град Жовни. Създателят и разпространителят на порнопродукция може да получи 3 години затвор, съобщи Podrobnosti.ua.
По данни на следствието арестуваният милиционер снимал и разпространявал порнография, използвайки при това служебния апарат за определяне на скоростта на транспортните средства “Визир”.

Порнорежисьорът с пагони правел фотографии и видеозаписи, а за прехвърляне на данните от радара на други носители престъпникът използвал специални компютърни програми. Сюжетите за своите филми измислял сам, но всички те имали пресечна точка с основната му дейност и действието на порнографските филми естествено се развива на пътя.
“Творчеството” си обзетият от еротични фантазии катаджия продавал в свободното си от работа време на местния пазар. Именно там по време на проверка за контрабандни стоки той е бил задържан, посочва Newsru. Предполага се, че е произвеждал въпросните филми около една година. /БЛИЦ