Авторът на канал, посветен на всякакви конспиративни теории, свързани с извънземни, в скорошно видео сподели още една находка. В известната зона 51 той открил огромен антропоморфен силует.

На канала UFO Sightings Daily се появи ново видео, в което авторът разказва за своите открития, които е направил по време на проучването на „Зона 51“ с помощта на Google Earth. Според повечето теоретици на конспирацията правителството на САЩ изучава извънземни в това затворено военно съоръжение. И това видео, изглежда, само ще добави тежест към твърденията за потвърждение на тази идея. В крайна сметка човекът открил огромен робот на картите.


Авторът на видеото забеляза, че сателитните снимки са правени през различни години (от 2009 г. насам) и всеки път позицията на хуманоидната машина е различна. Така че заключението подсказва само по себе си. Човекът е сигурен - роботът е използван за военни операции. Той обаче, разбира се, няма друго потвърждение.

Каналът на уфолога се следи предимно от хора, които споделят възгледите на автора за теории като съществуването на извънземни. Въпреки това дори сред тях имаше и такива, които реагираха с ирония на новината за бойния робот в „Зона 51“. Изображенията са с толкова ужасно качество, че този „убиец на киборги“ може да е просто купчина боклук.

Превод: БЛИЦ