Михо предупреждава: този специалист действа мръсно и безмилостно, а цялата му стратегия се основава на клевета на противника. Бившият президент на Грузия и бившият губернатор на Одеса Михаил Саакашвили каза, че Петро Порошенко е наел "черния PR" Моше Клуфът. С негова помощ настоящият украински лидер възнамерява да постигне победа над Владимир Зеленски във втория кръг на изборите.

Саакашвили предупреждава: Клуфът действа мръсно и безмилостно, а цялата му стратегия се основава на клеветата на противника. Самият Моше е гражданин на Израел, но е свикнал да се проявява във външни сцени. Например, бивш негов клиент е грузинският министър-председател Бидзина Иванишвили.

Познаваме го в Грузия, където е работил за олигарха Иванишвили. Тази теза, че Зеленски е марионетка, е негова работа, а през следващите дни той ще извърши серия от мръсни трикове срещу Зе ”, пише Саакашвили в своя Facebook.

Фактът, че Моше Клуфът вече е пристигнал в Киев е доказан от неговите страници в социалните мрежи. След първия срив той внимателно потрил постовете си със снимки от украинската столица.

Социолозите вече са предсказали победата на Зеленски във втория тур на изборите с резултат от 49,4%.

Превод: БЛИЦ