Гъбички, разкривени нокти, грозни крака, груба кожа – кой не би искал да се избави от подобно наказание. Всеки знае, че наличието на гъбички е придружено от неприятна миризма, излъчвана от краката.

Към това трябва да прибавим и сърбеж по кожата, както и разбита нокътна плочка.

Но, ако се мажете с това лекарство по два пъти на ден, ще се справите напълно с гъбичките без дори да купувате фармацевтични лекарства!

Какво ще ви е нужно, за да направите това лекарство за гъбички?

Преди да използвате лекарство, трябва да направите една проста процедура.

Направете кашичка от сода за хляб и вода . Първо търкайте ноктите, които са засегнати от гъбичките, след това нанесете малко от нея върху самите нокти, да постои около десетина минути и изплакнете. Лекарството, чиято рецепта ще ви дадем сега, се нанася върху чисти и подсушени нокти.

Необходими продукти:

– алкохол
– водороден прекис


– оцет

Как се прилага?

– Смесете всички съставки в равни пропорции.

– Нанесете продукта върху засегнатите части на кожата и ноктите, и задръжте в продължение на 15 минути.

– Изплакнете краката обилно с вода.

Народните средства за защита срещу гъбички на ноктите са много ефективни! Тази чудна смес също не отстъпва на което и да е лекарство. Още след първата процедура ще почувствате облекчение. Достатъчно е да я използвате активно поне една седмица – сутрин и вечер, и на неприятните симптоми могат да бъдат забравени! Евтин, достъпен и ефективен инструмент за борба с досадните гъбички върху ноктите на краката – не забравяйте да запазите тази рецепта.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO