Проектът на Жан Виденов може или да избухне или само да "мигне" и изчезне. Това заяви пред БНТ политическият пиар Нидал Алгафари. "Жан Виденов не трябва да се подценява, Той влезе и излезе беден от властта, което е атестат очите на хората", коментира темата социологът Кольо Колев.

БСП

"Има някаква голяма омаза на членове на БСП към Татяна Дончева, АБВ и Георги Кадиев. Именно заради тази безпринципна коалиция ще има спад в резултата на БСП", съобщи Алгафари. 

"Подобен тип коалиции не трябва да се рекламират две седмици, а две години", допълни социологът. 

Служебното правителство

"Служебният кабинет показа кой е лошият и кой е добрият. Да, има хора от ляво и в дясно. Кой ще поеме властта е по-трудният въпрос", разкри Колев. 
"Служебният кабинет е положителен или отрицателен пример за различните групи. Кадрите в кабинета звучат хубаво, но това не е достатъчно да управляваш. Когато си в служебен кабинет трябва да служиш на някого - сега на кого се служи - народът или президента? Действията изглеждат реваншистки, а ГЕРБ и Борисов ще изглеждат като жертвата, защото ще бъдат "ритани", само за да ги ритат", коментира Алгафари.

Бойко Борисов е бизнесмен и преди да стане министър-председател. Показаха се кюлчета и пачки, а той може и да си е продал нещо... докажете, че те са от корупция! Лошо ли е да се правят подаръци?, попита политическият пиар. 

Подслушването 

"Политици може и да са искали по телефона пари от барони, затова да са попаднали в списъци за подслушване, предложи като вариант Алгафари по скандалната тема за политическото подслушване", разкри Нидал Алгафари. 

Избори 

"Трябва да се избере власт. Трети път избирателите няма да понесат това нещо", коментира Кольо Колев предстоящите предсрочни избори. 
"Хората искат спокойствие и предвидимост, както и да се премахне чувството на липса на справедливост", завърши политическият пиар за очакванията от вота.