На територията на Слънчев бряг има непрекъснати реализации на наркодилъри. Естествено и миналата седмица имаше акции срещу организирана престъпна група, осъществяваща разнообразна престъпна дейност. Регионът е изключително притегателен за разнообразни криминални структури. Това заяви преди минути главният секретар на МВР Георги Костов.
Аз мога да кажа, че инцидентът от снощи е по повод конкретен битов повод. Вчера в следобедните часове е възникнало пререкание за място за паркиране между лице, млад човек, живеещ на съпружески начала с дъщерята на Митьо Очите и собственика на заведението, обясни по Нова тв Георги Костов

За възникналия конфликт нито една от страните не е съобщила. Около 20,50 ч. на малки групи от по 3-4 души са се събрали около 40 души пред заведението. Част от лицата са влезли в заведението. Там станал конфликт между хората на Очите и
хората на собственика. Имало юмручна свада, прераснала в престрелка. Има един убит от охранителите на Очите, самия Очите е ранен в критично състояние и двама леко пострадали също от неговото обкръжение.

Близо 30 лица са участвали в инцидента, текат оперативно-издирвателни дейности на територията а 5 области, каза още Георги Костов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ