Стрелбата срещу Митьо Очите, който изпадна в кома, най-вероятно ще отложи тежката сватба, която дъщеря му Станислава готвеше в края на лятото. Тя трябваше да пристане на милиардерския наследник Денис Ким, с когото са заедно от няколко години, пише "България днес".
Руснакът е племенник на олигарха Соломон Ким, чието състояние е оценено от „Форбс“ на над 1,3 млрд. долара. Любовната връзка между младежите подсили позициите на Митьо Очите в Русия, но Станислава също не е за изпускане. В зестра брюнетката има цяла таксиметрова фирма. На един от корпоративните купони милиардерските наследници се запознават и започват пламенна връзка.

Денис често канел Станислава в палата си в Поморие, където се изживявал като бей и не зачитал позициите на бизнесмена Пламен Петков, разказват местните. Поморийските му другари започнали да превземат стоянките в Слънчев бряг и изтикали жълтите коли от фирмата на изгората му Станислава. Така между Денис и дясната ръка на Петков - Божо Кайена, започнали дрязги. В сряда вечерта двамата се срещнали очи в очи за пореден път и се стигнало до мелето, в което Божидар Георгиев напсувал бъдещия сват на милиардерския наследник.

След като Станислава загуби майка си Тянка и братчето си в атентат, подготвен за баща й, Димитър Желязков я гледаше като писано яйце и я подготвяше да поеме легалния му бизнес. Още преди да навърши 20 години, той й повери сериозна част от бизнеса си. Брюнетката е в шок от случилото се с баща й.
"Баща ми е добре, няма опасност за живота му", лаконично коментира пред медиите щерката на Очите въпреки първоначалната остра реакция при вида на камерите.