"Започнах да чета книгата “Слави Трифонов, За мен е чест”. Още съм на 11 стр. И попадам на следното: “Основната подкрепа за съществуването на “Хъшове” беше от Сашо Дончев, собственик на “Овергаз”. Аз имам честта той да е мой приятел и съм му изключително задължен за това, че той безкористно, като човек, който поддържа свободата на словото, подкрепяше предаването ”Хъшове”. Край на цитата", това написа Даниела Таринска, която е член на политическото ръководство на БЗНС, цитирана от Tribune.bg.

"Сега, не ме разбирайте погрешно. Шоу бизнеса работи и се подкрепя от олигарси, мутри, престъпници и това не е новина, нито е само в България. Шоумен като Слави не е благодарен само на Сашо Дончев, от 11 до 231 страница на книгата му, вероятно ще прочета имената на всички олигарси и по-известни прякори.

Въпросът ми е, когато съставяш правителство, което да управлява България, продължаваш ли да си благодарен на всички тези олигарси и по-дребните, с прякорите?

В какво точно се изразява тази благодарност?

А, в едно близко бъдеще, свързано с разпределението на милиарди евро, когато ти звъннат по телефона и ти припомнят как са ти помагали в най-трудните моменти, какво точно ще им кажеш?

Това ми се иска да попитам! На прима виста, още съм на 11 стр", допълва Даниела Таринска, цитирана от Tribune.bg.