От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Това каза в декларация от трибуната на НС председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

„Въпреки че политическата класа я доведе до това положение, разпъната от Великите сили просто не може да си поеме дъх. Днес народът ни заслужава нови и откровени водачи, крайно е време политиката да се води от смели мъже.  

Крайно време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже. България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които искат достойно бъдеще. Търсих и намерих такива хора, непримирими и ги поведох, за да мога днес с 12 от тях да съм тук. Страхът в тази зала буквално може да се усети. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", каза той.

"Когато създавахме тази организация без колебание реших да я кръстя така, защото в тази една дума се събира всичко, от което земята и народът има нужда. Земя, в който кукловоди на дългогодишно национално предателство продават за жълти стотинки. Земя, в който все по-малко се раждат хора, с вносни цени и ценности, които се замаскират към "модерност". Но земя и с хора, които искат достоен живот и бъдеще.

Българите, които подкрепиха "Възраждане" не се страхуват. Притиснат до стената човек има два избора - да се подчини, или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме. Тук сме, за да кажем, че няма да търпим ограничения, принудителна ваксинация. Тук сме, за да кажем „Не“ на зелената сделка", заяви още Костадин Костадинов.