Моделът и бизнесдама Кайли Дженър сподели черно-бели снимки, в които позира по бельо в леглото. За фотосесията момичето е облечено само в дантелено бельо, което подчертава извитите й форми, които не са по-лоши от тези на сестрите й. 

В същото време Кайли позира в много съблазнителни пози.Брюнетката се пошегува, че не може спокойно да отпразнува Нова година, без накрая да сподели няколко снимки, от които да получи комплименти. И думите на възхищение не се забавиха. Само за няколко часа снимката събра повече от 10 милиона харесвания, а Кайли бе обявена за най-горещата жена в света. Някои фенове обаче решиха, че младата майка не трябва да показва така публично тялото си и подобни снимки трябва да бъдат запазени за съпруга й. Това може би е доста болезнено за Кайли, тъй като тя съвсем скоро се раздели с бащата на дъщеря си - рапъра Травис Скот.

Малко след това Дженър бе спрягана за гадже на Дрейк и двамата бяха засичани на няколко мероприятия. 

Кайли развенча тези слухове на коледното парти на семейството си, където се появи с Травис и показаха, че са останали добри приятели и правят всичко по силите си да се грижат правилно за малката Сторми.