Изпитвате затруднения да изберете подарък? Дали това да не бъде устройство?


Дори и часовникът неумолимо да тиктака и да са останали броени часове преди събитието, винаги може да откриете идеалното решение сред технологичните предложения на пазара.

Събрахме на едно място нови и интересни продукти, които смятаме, че повечето хора не притежават, макар някои от тях да имат всичко.

1. Калъф за телефон Google Pixel с батерия

Цена: $99.99

Компанията ZeroLemon пусна отличен аксесоар за Google Pixel и Pixel XL, който не само изглежда стилно, но и подобрява времето на автономна работа. Става дума за необичаен калъф с вградена батерия с капацитет 6500 мАч.

2. Зареждаща станция-поставка за телефон

Цена: $159.95

Ако човекът, на когото ще купувате подарък, не притежава Google Pixel, може да му поднесе тази станция. Става дума за малка „поставка“, подходяща за телефон и таблет.

Позволява удобно да се гледат филми или видеа. Освен това презарежда батерията.

3. Гъвкаво свредло

Цена: £19.95

А сега ще поговорим за нещо съвсем различно. С този инструмент ще зарадвате всеки майстор или човек, който обича да твори с ръцете си.

4. Микродрон

Цена: $99.95

Това безпилотно средство се управлява с лекога. Благодарение на ярката светлина, която излъчва, никога няма да го загубите нощно време.

5. Устройство за конвертиране на аудиокасети в MP3

Цена: $69.99

Вероятно някой ваш приятел все още има прекрасна колекция от аудиокасети. С това устройство ще прехвърли парчетата във формат mp3.

6. Безжични слушалки

Цена: $49.99

Безжичните слушалки на HBQ i7 Twins True е отличен подарък за почитател на активния начин на живот.

7. Зарядно устройство

Цена: $39.99

Mini Qi Wireless Charging Pad е добро решение, когато се чудите какво да подарите. То удължава автономната работа на вашите устройства.

8. Безжичен контрол на мобилни игри


Цена: $99.99

Всички, които обичат мобилните игри, прекрасно знаят колко неудобно е да се управляват от екрана. Именно поради това на света се появи универсален безжичен игрови контролер. Той използва технологията Bluetooth за синхронизация и възпроизвеждане на игри на телефона.

9. PPK — пистолет за стрелба с гумички

Цена: $24.99

Пистолет-играчка, който ще направи щастливо всяко дете. С него се стреля до 6 метра разстояние.