Отдавна изгубили парламентарно представителство политици обикалят като лешояди из телевизионните студия и сайтове, за да сипят упреци срещу премиера Бойко Борисов.
Наред с до болка втръсналите муцуни на Татяна Дончева, Мая Манолова, Атанас Атанасов, Мравояда, Хаджигенов, се пръкват и уж "нови попълнения". Едно от тях е на бившия депутат от НДСВ, а след това и от Новото време Мирослав Севлиевски.


 

Престоялият само месец в креслото на енергиен министър, Севлиевски дори се опитва да напътства Борисов, който постави рекорд като най-дълго управлявалият министър-председател в най-новата история на България. Борисов е успял не само като бизнесмен,но и като главен секретар на МВР, кмет на София и премиер. Колко души биха могли да се похвалят с подобна професионална кариера?


Водещите в уж големите национални телевизии е хубаво да преценяват когато избират събеседниците си и да канят успели млади хора, а не да предоставят микрофоните си на хора, които отдавна са изпаднали от актуалната политика и едва ли имат да казват нещо конструктивно.

В противен случай наглостта и безочието ще продължават да шестват из общественото пространство и да агресират изстрадалия български народ.