Не работим в юридически Макдоналдс, а в Народното събрание. И със законопроекти тип "фаст фууд" на ПП ще задръстим артериите на обществото - както стана с недомислената реформа през Конституцията, която тези "експерти" уж подготвяха години наред, заявява депутатът от ГЕРБ- СДС Георги Георгиев в свой пост във фейсбук.

„Много напълно безсмислени неща съм вършил досега в живота си, но се сещам за две - опитите ми до 5-6 клас да стана футболист и другото, не толкова безобидно - опитите ми вече като депутат да разбера какво искат ПП“, подчертава Георгиев.

Според него, джентълмените не си публикуват писмата.

Просто не е джентълменско.

Момчета, не работите в законодателен “Макдоналдс”, в който може за 2 дни да изпечете чисто нов закон.

Това налага да сте подготвени и отговорни дори и като не знаете нищичко от материя като тази за "фалита на гражданите" и ги лъжете, че така ще сложите край на задълженията им към банките. Защото няма да стане и го знаете много добре. От което следва, че лъжете.

Изберете си - лъжци ли сте или неподготвени дилетанти, пита Георгиев.

Ако грамотен човек прочете вашето писмо, ще открие непоносимите логически противоречия на група объркани самодейци.

Десет дни преди края на работата на Народното събрание, отчаяни, че

няма с какво ново да лъжете хората

в кампанията, сте решили да обясните, че неприемането на безумния ви закон за доносите е спирачка пред 10 млрд. лева за българския бизнес.

Не, спирачката сте вие, защото не подкрепихте кабинета "Желязков", когато можехте и щяхме да работим вече трети месец с пълна пара.

Вие сте спирачка

и заради друго - възпитано казано, сте юридически несъстояли се самодейци, които "опраскаха” Конституцията и сега искате да бастисате и още няколко закона, ей така - между другото, категоричен е Георгиев.

С другия си закон обаче ни скрихте шапката - искате да създадете нов бизнес - доносничество срещу частните фирми (а не само в публичния сектор) и желязна защита за години напред за всеки доносник, който може да бъде конкурент или обикновен рекетьор, каквито вие ще улесните да изнудват българските компании.

Накратко, това пише в законопроекта ви и авторът му трябва да си скъса дипломата. След това да предаде остатъците за рециклиране, все нещо смислено ще направят от нея, посочва още Георгиев.