Аутопсиите показват, че всеки е убит с по няколко изстрела, като в главата на всеки един от тях е произведен и контролен изстрел. Явно извършителят е искал да е сигурен, че няма да има живи. Това заяви на извънреден брифинг Борислав Сарафов, директор на Националната следствена служба, по случая с шесторното убийство в Нови Искър.
"Прякорът му е Горският човек. Той няма документи, няма работа или имущество. Имал е връзка с пострадалата Кети, която е продължила около 6 месеца преди убийството. Росен има три присъди за лишаване от свобода. Първата присъда е влязла в сила през 1994 година заради кражба на имущество на стойност над 2000 лева. Втората му присъда е влязла в сила през 1999 година. Тогава е признат за виновен, че в София се е съвкупил с лице от женски пол чрез заплаха. Впоследствие през 2002 година Росен е освободен предсрочно от затвора. Третата му присъда е, че през 2007 година е съблякъл голо лице от женски пол и е опипвал половия й орган с цел да достигне до сексуална възбуда. Лицето е на 12 години. Тази присъда е била задочна, защото се е укрил още преди произнасянето на присъдата. Обявен е за общодържавно издирване от 8 септември 2009 година", добави Сарафов.

Той заяви, че Ангелов е обект на разследване и по други досъдебни производства.

Авторството на деянието е абсолютно категорично - на Росен Ангелов. Няма никакво съмнение. Питате сигурно дали е бил сам - да, не е имал съучастник.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!