Мутри на Цветелин Ценов-Квиц са изнасилили в джип жител на врачанското село Гложене. Това стана ясно в апелативния спецсъд, от който задържаните шестима авери на страшилището на Северозапада – Квиц, поискаха мярката им за неотклонение да бъде заменена с по-лека. Пострадалият бил наблъскан в джип и закаран на черен път на около 500 метра. Там бил бит и насилван сексуално от най-отявлените мутри на тартора Мартин Каменов и Росен Благомиров, пише "Конкурент".
Край на извращенията сложили появилите се ченгета, които пристигнали с патрулка на мястото. Едва когато чули воя на сирените, извратеняците вдигнали панталоните на жертвата.

Насилваният си извадил медицинско, но няколко дни по-късно.

Бандата на Квиц бе задържана след мащабна акция на ченгета, антимафиоти и жандармерия в Козлодуй. Самият Цветелин Ценов бе обвинен от прокуратурата като ръководител на организирана престъпна група с широк спектър на действия. Сред тях са разпространение на наркотици, телесни повреди, увреждане на чуждо имущество.

Най-често бандата се занимавала с лихварство, изнудване, отвличане и сексуални гаври над длъжници и неудобни за групата, твърдят от прокуратурата.

При акцията по задържането бяха извършени над 30 обиска в домовете на участниците в престъпната група и в колите им. При тарашите са открити доказателства, които уличават арестуваните в куп престъпления. Намерени са наркотици, оръжие, много пари в левове и евро и уреди за мъчения, твърдят прокурорите.