Мъж е пребил 22-годишна жена с дървен прът в Бургас, съобщи ОДМВР.

На 18 май около 3 часа през нощта при обход на района в близост до бл. 87 в к-с "Меден Рудник" служители от Четвърто РУ- Бургас чули викове и силен шум от счупване на стъкло.

След като спрели пред болка, от който идвали шумовете, забелязали през прозореца на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена. Полицията се е намесила своевременно, като е установено, че жертвата е 22-годишна жена от Ямбол.

Тя е откарана в УМБАЛ - Бургас и при медицинския преглед е констатирано, че е получила фрактура на лакътя на лявата ръка.

Извършителят е 44-годишиен криминалнопроявен жител на Бургас. Той е направил пълно самопризнания и е предал дървения прът, с който е нанесъл ударите върху жената.

Униформените са претърсили и жилището на нападателя като са намерени и иззети: пластмасова чаша с амфенамин, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество ( още не е ясен произходът), свивка с канабис, електрическа везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество, две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало остатъци от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис "Фосфорна киселина 85 %" и др.

Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа и са образувание две бързи производства.