“Ботев” ще обжалва наказанието, наложено от Дисциплинарната комисия към БФС. Според санкцията пловдивчани ще играят на празен стадион домакинството си срещу Черно море на 6 април. “Утре ще подадем жалба срещу наказанието, защото не сме съгласни, че нашите фенове ще трябва да пропуснат мача с Черно море. Не може единият отбор да обстрелва с ракети, а другият да бъде наказан, колкото и да е неприятно на “Левски”. Не може заради 50-100 души всички да страдат. Не е сериозно да тръгваш и да се биеш с полицията. Няма да коментирам повече съдийството, достатъчно съм говорил. Миналият полусезон ме наказаха, така че спирам да говоря по тази тема”, заяви Александров пред ТВ7.

“Доколкото знам утре ще ни връчат концесията и постепенно започваме нов стадион. Когато стане, дано е по-рано от очакванията, но ще е хубаво да играем на такъв. Не че нашият е лош и нямаме условия. Когато се направи един стадион, мисля, че и публиката ще стане по-културна”, каза още Кривия.

“Наистина не е поставено за цел място в челната тройка, но ако има възможност, ще се борим докрай. Спортен директор съм от 7 месеца, тепърва прохождам на това поприще. Като футболист ми беше по-лесно, доста по-лесно. Тук имаш да вземаш важни решения всеки ден. Мисля, че феновете на “Ботев” ще ме припознаят с времето. Имам пълната подкрепа на собственика и президента. Работим добре и това се вижда на терена и в класирането. Чака ни дълъг път, за да може “Ботев” да стане и най-добрият отбор в България. С течение на времето имам вяра, че това ще стане. След назначаването на Мъри Стоилов “Ботев” доби визия на европейски отбор. Най-важното за мен е школата. Има добри футболисти в България и струват много. Всички са обвързани с договори и понеже съм искал да взема такива, мога да кажа, че те струват безумно много. В школата е истината. Базата, която правим в Коматево, е най-доброто за бъдещето на един голям клуб. Друга такава база няма да има в България”, каза още босът на пловдивския клуб.