След двата горещи дни на „Герена” „Пред банята” продължава темата за кризата в “Левски”. Часове преди столичното дерби с Локомотив (София) утре спортният журналист Борис Касабов ще влезе в ролята на водещ във „Факторът Кошлуков” за 30 минути със спортния директор на “сините” Даниел Боримиров.

Отговорният фактор в клуба ще разкрие в рубриката „Дартс” какво бъдеще очаква тима и какви са плановете на ръководството за промяна.

Боримиров ще даде отговор планират ли се нови рокади, имат ли в клуба вариант за треньор и как ще съумеят на „Герена” да излязат от поредната криза.

Пълен обзор на всичко случило се в междинния кръг на „А” група и прогнозите за срещите от уикенда пък ще започнат още тази вечер.

В 23:00 часа днес екипът на „Преди банята” е подготвил интересен поглед около ключовите сблъсъци и специална статистика, с която да аргументира своите анализи.

В рамките на един час водещите Ники Александров, Томислав Русев и Борис Касабов ще поднесат на зрителите пълна информация за всички срещи от родния шампионат, моментното класиране и позициите на родните тимове.