Напрежението в “Левски” в последните няколко дни се пренесе и по оста фенове – ръководство. На “Герена” днес ври и кипи, обявяват се треньорски промени и други кардинални решения. Вече ви съобщихме, че Иво Тонев спря парите на футболистите до края на сезона. След това се разрази люта разправия между представител на феновете и Даниел Боримиров. Причината за караницата стана желанието на привържениците да посетят играчите в съблекалнята, а след това и тренировката, което им бе отказано.

“Това е изискване на Ники Митов, иска да проведе тактическа тренировка”, оправда се спортният директор на “Левски”.

Фенът обаче започна на висок тон да се кара с Боримиров: “Боре, от кого криете играчите?! От нас ли ги криете вече, ние, които най-много обичаме този отбор. Толкова ли са уплашени. Вярно е, че имаше инциденти по пътя от Гоце Делчев на връщане. Защо обаче сега не ни пуснете без журналисти да им кажем, каквото имаме. Ние не искаме да ги стресираме, дори можем да ги надъхаме."

“Сега покажете, че сме заедно. Защото знаеш, че постоянно сме до “Левски”, навсякъде сме заедно. Да не стане така накрая ние да се скрием. Затова стигнахме до това положение, защото имахме друго виждане”, добави привърженикът./БЛИЦ

Очаквайте подробности и ексклузивни кадри от БЛИЦ TV от случващото се в "Левски"