Сериозно и незапомнено действие предприе ръководството на “Левски”. До края на сезона футболистите ще играят без пари! Това обяви силният човек на “Герена” Иво Тонев на пресконференция, на която съобщи промените в клуба. Вече стана ясно, че Илиан Илиев не е треньор на “сините”, а поне до края на сезона начело на тима ще бъдат Николай Митов, Елин Топузаков и Мариан Христов.

“Искам да ви съобщя нещо важно, касаещо футболистите. Спираме всички плащания до края на сезона. Тогава ще видим кой какво е заслужил. Казах в съблекалнята, че от тук нататък, който не иска и няма характер да играе за “Левски”, може още днес да си тръгне. Който остане обаче във всеки един момент трябва да направи така, че отборът да играе добре и да побеждава”, каза Иво Тонев.

“Попитах ги дали някой нещо иска да ми каже, никой не отговори. Финансови санкции няма, просто спираме да им плащаме до края на сезона”.

“До лятото всички имат шанса, ако се справят добре треньорите, естествено, че имат шанс да започнат и следващия сезон. Към днешна дата нещата изглеждат по следния начин, казах го и в съблекалнята, може да завършим на пето място и да отпаднем на полуфинал за купата, може да станем шампион и да спечелим купата”, добави още Тонев./БЛИЦ

Очаквайте подробности и ексклузивни кадри от БЛИЦ TV от случващото се в "Левски"