Бившият председател на националния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов беше нападнат по-рано днес от Иво Иванов, което накара БЛИЦ да се свърже с него и да потърси отговора му. Единият от собствениците на "червените" нарече Дучето и Георги Атанасов "мишки", с което разгневи върлият запалянко и той му отвърна.

"Наистина ми се плаче от това, което въпросният индивид сътвори с неговия партньор в нашия клуб. На мен ми се плаче, а и не само на мен, а и на всички, които обичат ЦСКА... заради случващото се в нашия клуб, заради оново, в което превърнаха нашата любов ЦСКА. Точно той и съдружникът му - другият президент. Аз и милионите такива като мен наистина плачат с армейски сълзи, които наистина излизат от душата и сърцето. Дали сме мишки или не, това не е негова работа. Точно този крадлив котарак има най-малко право да определя какви са армейските фенове. Бил заварил 40 милиона задължения, нали така твърди... Нека го докаже. Нямало постъпления в клуба. А точно преди година един пернишки журналист беше направил извадка за приходи от трансфери в размер над 10 милиона евро. Четири години и половина - по 900 хиляди лева на сезон от "Глобул", две участия в групите на Лига Европа - по 2 милиона лева, пари от билети и др. И близо 1 година след тези изчисления за приходи от над 10 милиона, има поне още милион от други трансфери. При всички случаи излиза, че даже са на печалба. Като сметнем цифрите, излизат повече от 6-7 милиона като приходи, отколкото заявените от него разходи от по 6-7 милиона на сезон, за да се издържа клуба. Така че господинът да си прави добре математиката. Сметките на палавия котарак нещо не излизат, както казва. Онзи ден едно, вчера друго, днес - съвсем друго. Трябва да си оправи математиката. Явно котаракът е получил амнезия", заяви Дучето пред БЛИЦ.

"Всеки цесекар иска свободен ЦСКА. И без значение мишка ли съм, мишок ли съм, искам ЦСКА да е свободен. Искам най-доброто за любимия клуб. Убеден съм, че всеки цесекар го желае това нещо. И всеки, който обича ЦСКА, такива игриви котараци като тези двамата, не ги желае. Не желая фирма "Титан" да е в клуба. Точно те превърнаха ЦСКА в онова, което е днес", продължи Димитър Ангелов.

"Мишките Георги Атанасов и Дучето не желаят да платят обяда на котараците Борисов и Иванов. Мишки сме, защото отказваме да бъдем част от менюто им. Просто такива мишки ще ги задавят. Мишки сме, защото отказваме да платим онова, което са изпили, изяли и откраднали. Отказваме да платим къщите им в Лондон и онова, което изнесоха от държавата. Отказваме и няма как да стане. В тази държава всеки трябва да си плаща. Законите са за всички и тяхното спазване важи за всички. Но час по-скоро трябва да бъдат приложени точно върху такива, като тези господа. Искаме свободен, чист и свят ЦСКА", каза Дучето.

"Нека да питат г-н Томов 40 милиона лева ли е оставил дългове. Нашата информация е, че при сключване на сделката между сегашните притежатели и предишните на ЦСКА, дълговете са били 2,5 милиона лева и те са били включени в цената на клуба. Така, че господата са получили чист клуб. Нека да кажат тези котараци с неистов апетит, как ги дадоха тези 6 милиона на година, за които твърдят. Нека да покажат за какво са ги давали. Не е необходимо да си завършвал училището на Иво Иванов, за да можеш да правиш събиране и изваждане", завърши Дучето.