Феновете на ЦСКА са на стадион "Българска армия" и от около час протестират срещу ръководството в лицето на "Титан". Засега протестът е мирен, протича повече като дискусия и скандирания. Чуват се обичайните "Вън боклуците от ЦСКА, вън от ЦСКА и пернишки боклуци". Привържениците наобиколиха двама от близките до "Титан" ръководители - Георги Павлов и Калоян Стоянов-Цимбика. "Ей, вие убихте ЦСКА. Заради вас и вашите шефове ЦСКА днес го няма", каза привърженик на Калоян Стоянов и Георги Павлов. "Какво си назад от Титан, бе, аз съм назад 4 заплати", отговори Калоян Стоянов, който през цялото време бранеше пернишките бизнесмени. Разправията продължава и в момента, като потърпевши са двамата приближени до "Титан". Припомняме, че униформени служители на реда проверяват за документи всеки, които иска да влезе на стадиона.

"Ей, стига да ни замазвате очите, ела утре, ела вдругиден. Айде, стига, де. Какъв понеделник бе, айде махайте се", продължиха феновете, които в един момент се разпалиха и продължиха да скандират "Вън боклуците."

Георги Павлов стоеше заобиколен от привържениците и вдигаше рамене: "Какво да ви кажа, какво да направя аз, бе пич? Разбрах, че водят преговори с Александър Тодоров и останалите, това мога ди ва кажа. Даже Александър Тодоров е взел акциите и започват да погасяват задълженията. Ето, казвам ви, в момента се преговаря. Защо не дойде Майкала, защо не дойде другите. Нали те са директори. А аз идвам тука да ви казвам какво става."