Полицията в София е на крак заради феновете на ЦСКА. В 14 часа запалянковците се събират пред стадион "Българска армия", за да протестират срещу случващото се в клуба.

Организация в социалните мрежи се прави от два дни, като мотото е "Вън боклуците от ЦСКА веднъж завинаги", насочено срещу настоящите собственици от "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов.

За разлика от миналата седмица, когато вандали от агитката на "армейците" атакуваха сградата на БФС на улица "Иван Асен II", сега очакванията са да няма агресия, а да се формулират конкретни стъпки и предложения за спасяването на клуба в бедствената ситуация.

Фенове обсъждаха евентуални разговори и с кандидат-купувачи, като консорциума бизнесмени, представлявани от бившия изпълнителен директор на ЦСКА от управлението на Александър Томов - Александър Тодоров.

БЛИЦ разбра, че въпреки очакванията за мирен протест днес, още от обяд при сградата на БФС има засилено полицейско присъствие. Органите на реда са на крак и имат готовност да отреагират, ако фенове на "армейците" решат отново да вилнеят.

Доста полицаи има и в Борисовата градина.

Ексклузивно в БЛИЦ: Феновете на ЦСКА обезумяха, потрошиха сградата на БФС!