Бившият президент на "Левски" Томас Лафчис не е оптимист за скорошното бъдеще на тима. Той посети предпремиерата на филма "Ние сме Левски".

"Не искам да съм лош пророк, но ми е мъчно за Гонзо. Изразих подобно мнение преди време и за Илиан Илиев, защото това са хора, които цял живот са били в “Левски”. Клубът не се управлява добре, а това, че си бил комсомолски секретар не ти дава право да се пъчиш и да говориш неща, които не са верни. Не съм оптимист, дано не съм лош пророк, заяви Лафчис пред Гонг.
- На Георги Иванов и на Боримиров, който навярно ще работи с него, няма да им бъде лесно. Досега не съм споделял това мнение, но смятам, че “Левски” трябва да се върне на хората. Но не по схемата на Александър Томов в ЦСКА.

Просто феновете трябва да си плащат членски внос. За никого няма да са проблем по 100 лв. на година. Ако 100 000 левскари го направят, това са 10 милиона и всяка година сме в Шампионска лига.

Положението е трудно, когато зависиш само от един човек, чийто средства могат да свършат. Тогава имаш проблеми. Това го казвам и на победителите в този момент. Има и разлика, видяхте онзи ден на приятелски мач присъстваха 40 000. Толкова хора не живеят в Ловеч и Разград, така че ако там се случи нещо с бизнеса на собствениците, отборите отиват в селските групи. А това с ЦСКА и “Левски” не може да се случи."