Един от главните акционери на ЦСКА Ивайло Манджуков застана пред медиите след проведеното днес Общо събрание на клуба. Той говори за ситуацията и бъдещето на „червените“.
 
„За съжаление не мога да ви дам конкретен отговор какво се случва с ЦСКА. Недопустимо е обаче да има пет отбора с това име. Аз ще подкрепя това ЦСКА, което припознаят феновете. За съжаление няма крупен акционер, който да дойде и да оздрави настоящото дружество. То просто няма бъдеще. Дали бих подкрепил вариант с Литекс? Да, защо не, ако е за доброто на ЦСКА. Имах среща с Гриша Ганчев, но случайна и не сме коментирали кой знае какви подробности“, заяви Манджуков.
 
„Не знам какво ще се случи с ЦСКА. Г-н Инджов заяви, че има готовност за нов проект с дружество, но не е конкретизирал, че става дума за ново дружество. Аз през последните два месеца съм направил всичко, което е трябвало да се направи. Положили сме всички усилия, но към днешна дата нямаме положителен резултат. Плащанията, които е трябвало да се направят, са направени до 31 март. След това нищо не сме плащали“, добави акционерът в ЦСКА
 
„С Милко Георгиев взехме акциите, за да може ЦСКА да завърши сезона. Не предвиждам никакви срещи тази седмица, било то и с Васил Божков. Предвиждам да работя за доброто бъдеще на ЦСКА. Дали вариантът с преобразуването на Литекс ще се осъществи, не мога да кажа. Ако е законосъобразно е добре дошло за ЦСКА. Ако не стане, най-добрият вариант е по начина, който феновете декларираха - проектът на Васил Божков,“ коментира Ивайло Манджуков.
СТЕФАН РАЛЧЕВ, БЛИЦ