Лотар Матеус най-вероятно ще се откаже от първоначалното си намерение да постави персонален пазач на Уейн Рууни по време на европейската квалификация България – Англия тази вечер. Мачът е от 21,15 часа на Националния стадион и ще бъде предаван пряко по БНТ 1.
 
“Матеус предвиждаше Живко Миланов да “захапе” Рууни, но почти сигурно звездата на англичаните няма да бъде пазен персонално”, заявиха източници на БЛИЦ от лагера на националите.
 
Те съобщиха още, че при това положение Жиката ще действа като десен бек, а пред него ще играе Иван Бандаловски. Занев ще е на познатия си пост – ляв краен защитник, в центъра на отбраната пък ще действат Николай Бодуров и Иван Иванов. В халфовата линия ще са Стилиян Петров и Благой Георгиев, а пред тях ще бъде Ивелин Попов. Мартин Петров ще снове на любимото си място – по лявото крило, Цветан Генков ще е забит в центъра на атаката ни.
 
Съставът на БЪЛГАРИЯ: Николай Михайлов, Живко Миланов, Николай Бодуров, Иван Иванов, Петър Занев, Стилиян Петров, Благой Георгиев, Иван Бандаловски, Мартин Петров, Ивелин Попов, Цветан Генков.