Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов се яви редом до Любо Пенев на пресконференцията преди утрешната евроквалификация срещу Норвегия. Мачът в Осло е утре, от 21:45 часа.

"Отборът е вече вдигнат, настроението е добро и нагласата е за победа срещу Норвегия. Гледахме няколко техни мача, запознахме се със силните и слабите страни на отбора. Като индивидуални футболисти не познавам нито един. Готови сме за голяма битка по целия терен. Дошли сме единствено за трите точки”, каза Михайлов.

"Относно това, което сме гледали на видеото...Концентрирахме се върху начина на игра на Джошуа Кинг. Надявам се защитниците да го спрат по великолепен начин и да не му даваме възможност за гол. Нямам никакви здравословни проблеми. Чувствам се добре, щом са ме повикали се чуствам добре психически и физически. Отборът е вече вдигнат, настроеното е вече нормално. Имаме опит в европейския футбол. Ние сме един отбор, нашите цели са точно поставени. Срещу Хърватия не постигнахме нашата цел. Най-важното момчетата да са здрави и утре да направим един силен мач. Норвежците играят доста директен футбол, готови сме за всякакви положения – центрирания и изритани топки. Ако изпълним указанията от треньорите, няма да имаме проблеми”, каза още вратарят.


Нашата група "Н" за европейските квалификации